Reteaua de fibra optica

Clienții de toate dimensiunile din diverse sectoare de afaceri beneficiază de serviciile pe care le suportă rețeaua noastră, cu cele mai înalte standarde de performanță, latență și securitate ale industriei.

Rețeaua RNT este în continuă creștere și evoluție.

Amploarea, acoperirea și capacitatea rețelei unui furnizor sunt factori cheie atunci când se doreste sa isi consolideze cota de piață sau să se acopere teritorii noi.


Rețeaua RNT oferă clienților o vizualizare unică a activității și performanței serviciilor, precum și o experiență de utilizator consecventă în toate zonele geografice, inclusiv management operațional 24/7. Infrastructura noastră avansată înseamnă că clienții noștri beneficiază de serviciile noastre flexibile, receptive și de încredere zi de zi.


Acordurile noastre privind nivelul de servicii (SLA) pentru clienții noștri de pe net si a celor de interconectare sunt unul dintre cele mai exigente din industrie. Ne extindem rețeaua pentru a ne îmbunătăți atât amprenta, cât și serviciile.


Tehnologia și arhitectura rețelei noastre de fibră optică garantează organizației dumneavoastră disponibilitate și fiabilitate maximă.