Ce este RadioAventura?
RadioAventura 2023 reprezintă o călătorie unică de redescoperire a României în autorulotă, oferită de echipa Radio ZU, ce a parcurs un traseu de peste 3000 km, cu destinația în inima a 10 orașe.

Timp de două săptămâni matinalii ZU , Buzdu și Morar, însoțiți de Emma, Vlad Drăgulin și Tea, s-au bucurat de momentele petrecute alături de ascultătorii loiali și au împărtășit povești extraordinare care au făcut să vibreze fiecare oraș pe care l-au străbătut.

Oprită special în inima Brașovului, caravana a adus o emoție aparte și a anunțat un eveniment ce va face valuri în lumea muzicii – Forza ZU, ce va avea loc pe 9 septembrie.

Mai mult decât o simplă caravană, RadioAventura este o călătorie care a atins sufletele oamenilor. Aceasta a fost de fiecare dată o îmbrățișare adevărată între radio ZU și ascultătorii săi, demonstrând că radioul nu este doar muzică, ci o stare, o energie care ne adună pe toți laolaltă.

Cine se află în spatele proiectului RadioAventura?

Spunem „în spatele”, deoarece este posibil să nu îi fi văzut sau auzit , însă, fără ajutorul lor, acest proiect nu ar fi putut fi realizat atât de bine, ca vorbim despre online, fotovideo, marketing, IT si telecom. Vorbim si despre echipa RNT.

Cine sunt cei de la RNT?

Cu siguranță, o echipă extrem de implicată și dedicată, care a avut rolul de a asigura pe toata durata transmisiunea evenimentului, prin intermediul conexiunii prin fibră optică.

RNT = nici o provocare fără rezolvare – și au existat câteva, evident. Când vorbim despre un traseu parcurs pe meleagurile românești, de peste 3000 km, este inevitabil să nu apară situații neprevăzute sau locații noi. Cu toate acestea, echipa RNT a fost mereu pregătită de a se adapta la situațiile nou aparute, de a improviza și de a rezolva orice situație neprevăzută.

Dedicarea echipei în cadrul proiectului RadioAventura și-a spus cuvântul  în fiecare zi de transmisiune, astfel că dorința de a avea rezultate ireproșabile a înlocuit deseori odihna echipei RNT.

Responsabilitate în cele mai mici detalii

Echipa RNT a avut o parte din responsabilitǎțile pentru desfășurarea corespunzătoare a proiectului RadioAventura, printre altele asigurând conexiunea wireless ȋn zona de desfǎșurare a matinalului, atât pentru realizarea și prezentarea știrilor de către Tea, pentru citirea mesajelor de pe Whatsapp de către Mihai Morar și nu numai.

Circuitele RNT au asigurat transmisiunea atât în mediul online, cât și pe radio sau TV a evenimentului de la Brașov, echipa reușind să se mobilizeze în timp record pentru fiecare locație din cadrul caravanei RadioAventura.

Prin greutatea evenimentului de la Brasov și din dorința ca totul să fie ireproșabil, a fost nevoie de mobilizare suplimentară, în acest sens a fost cerut ajutorul colegilor de la București care au rǎspuns imediat apelului de ajutor.

Primii care ajungeau ȋn locația matinalului și ultimii care plecau, cei din echipa RNT au impresionat prin implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă în cadrul proiectului marca Radio ZU – RadioAventura, implicându-se în rezolvarea oricărei situații problematice, indiferent că nu se afla în atribuția acestora.

De ce să alegi RNT?
Descoperă soluția sigură cu servere securizate oferită de profesioniștii RNT! Indiferent dacă ai o mică afacere, o companie mijlocie sau o mare corporație, serviciile noastre sunt alegerea perfectă pentru succesul și securitatea ta.

Cu o experiență de 20 ani, am demonstrat fiabilitatea noastră în fața multor concurenți de pe piață, devenind furnizorul de încredere pentru sute de clienți loiali.